Projekt állapot

Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai 14. rész
Lektorálásra vár / Formázásra vár

Sounan Desu ka? 4-7. rész
Fordítás alatt


Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? 5. rész
           Ellenőrzésre vár / Formázás alatt

Maou-sama, Retry! 7. rész
Formázás alatt


Enen no Shouboutai 6. rész
Lektorálásra vár

Chat 0 0

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Elindult a Naruto írójának új mangája, a Samurai 8: Hachimaruden!!


Masashi Kishimoto, a Naruto atyja négy év után újból mangát készít. Vajon lesz-e olyan sikeres, mint egykor a Naruto műve, ami mai napig a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb szériája? A rajzokért Akira Okubo felel; ő a Borutó rajzolója is egyben, illetve Kishimoto tanítványa, segédje.
A mester új mangája a jövő technikáit és a szamurájos elemeket vegyíti egy sci-fiszerű világban.
Az első fejezetben lévő gonosz kb. úgy néz ki, mint egy idős Naruto, és valamennyire érezhető a Narutós rajzolás is. Azonban vannak egyedi látványelemek is, amik egy animében néznék majd ki jól, de hát ez még a jövő zenéje.
A történet főszereplője, Hachimaru, egy gyenge fiú, aki életmentő rendszer nélkül nem tud élni és soha nem hagyhatja el a házát, mivel csövekre van kötve. Arról álmodik, hogy egy „szamuráj” váljon belőle, de csak online játékokkal tölti minden napját. Egy nap betörnek hősünk házába, és megzsarolják, hogy kövesen el seppukut (öngyilkosságot), különben végeznek az apjával... Nos... innen már durva spoiler lenne a leírás, de gondolhatjátok, hogy nem marad csöveken az egész mangában a főszereplő

Angolul hivatalosan már meg is jelent az első fejezet