Projekt állapot

Kakegurui×× 1.rész
Forrásra vár [Normális forrás!]


Goblin Slayer 30.fejezet 

Lektorálásra vár

Goblin Slayer 31.fejezet

           Fordítás alatt

Yakusoku no Neverland 6.rész
Fordításra vár


Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 6.rész
Fordításra vár

Dororo 7.rész
Fordításra vár


Girly Air Force 6.rész
Formázásra vár

Chat 0 0

Tagfelvétel 3.1.043547354

StormSpike

Nem ez az első, így a szükségességét nem részletezném. Egyértelműen szükségünk van az otaku utánpótlásra, hogy végül kiépülhessen egy stabil csapat, mely garantálhatja nektek azt a munkát, amit tőlünk vártok.
A közelmúltban csendben lezajlott mozgások miatt sajnos a már így is vérszegény mangarészlegünket jegelni kellett, hogy Fallen beállhasson lekinek. Jelenleg 3 lektor és 2 formázó serénykedik a szezononkénti 7-10 projekten, 
mely komoly erőfeszítést és áldozatot igényel a részükről. Így hát ismét hozzátok fordulunk, hátha akad köztetek olyan, aki szeretné segíteni munkánkat.
 
 
Lektor: Fontos kiemelni, nem egyszerű poszt. Egy lektor nem csak a helyesírást javítja. Az ő feladata a fordítás helyességének ellenőrzése, a magyartalanság javítása, mondatszerkezet felépítése. 
Tehát nem csak stabil angol nyelvtudásra van szükség, hanem emellett mindenképp fontos, hogy értse a helyesen megfogalmazott magyar szöveg szerepét.
 
 
Formázó: Itt a szépérzéknek és az igényes munkára való hajlandóságnak van kiemelt szerepe. Nem szeretnék áltatni senkit, baromi időigényes a dolog, ha szépen szeretne az illető dolgozni. 
Így tehát itt mindenképp egy jó adag elszántság az, amit keresünk. A „felvételi” során ezt vesszük alapul, és mivel a jelentkezőket betanítjuk, így előzetes tudás nem szükségeltetik.