Projekt állapot

Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai 14. rész
Lektorálásra vár / Formázásra vár

Sounan Desu ka? 4-7. rész
Fordítás alatt


Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? 5. rész
           Ellenőrzésre vár / Formázás alatt

Maou-sama, Retry! 7. rész
Formázás alatt


Enen no Shouboutai 6. rész
Lektorálásra vár

Chat 0 0

Tagfelvétel 3.1.043547354

StormSpike

Nem ez az első, így a szükségességét nem részletezném. Egyértelműen szükségünk van az otaku utánpótlásra, hogy végül kiépülhessen egy stabil csapat, mely garantálhatja nektek azt a munkát, amit tőlünk vártok.
A közelmúltban csendben lezajlott mozgások miatt sajnos a már így is vérszegény mangarészlegünket jegelni kellett, hogy Fallen beállhasson lekinek. Jelenleg 3 lektor és 2 formázó serénykedik a szezononkénti 7-10 projekten, 
mely komoly erőfeszítést és áldozatot igényel a részükről. Így hát ismét hozzátok fordulunk, hátha akad köztetek olyan, aki szeretné segíteni munkánkat.
 
 
Lektor: Fontos kiemelni, nem egyszerű poszt. Egy lektor nem csak a helyesírást javítja. Az ő feladata a fordítás helyességének ellenőrzése, a magyartalanság javítása, mondatszerkezet felépítése. 
Tehát nem csak stabil angol nyelvtudásra van szükség, hanem emellett mindenképp fontos, hogy értse a helyesen megfogalmazott magyar szöveg szerepét.
 
 
Formázó: Itt a szépérzéknek és az igényes munkára való hajlandóságnak van kiemelt szerepe. Nem szeretnék áltatni senkit, baromi időigényes a dolog, ha szépen szeretne az illető dolgozni. 
Így tehát itt mindenképp egy jó adag elszántság az, amit keresünk. A „felvételi” során ezt vesszük alapul, és mivel a jelentkezőket betanítjuk, így előzetes tudás nem szükségeltetik.