Projekt állapot

Kyokou Suiri 11-12. rész

Lektorálásra vár (Nyári szezon)

Kyokou Suiri 10. rész

           Ellenőrzés kész (2.) /

           Formázásra vár

Nami yo Kiitekure 2-12. rész
"Restart in progress"


Plunderer 22-24. rész [End]
Időzítésre vár

Plunderer 21. rész
           Időzítés kész

Tenki no Ko
Formázás alatt (nagyon csendesen~)


Chat 0 0

Három éve az otakukért

StormSpike

Eltelt egy újabb év, vele együtt mi is öregebbek lettünk. Az előző évi terveinkből a legnagyobb beruházást sikerült kivitelezni, azaz végre saját vas alatt pöfög az oldal. Harinezumi Ichi-ről itt olvashattok bővebben.
 
 
Természetesen „ember tervez, Isten végez” alapon az új oldal lassan a Trónok harcából a télre, vagy a Duke Nukem Foreverre kezd hasonlítani. Ám a jó hír, hogy mindkettő elérkezett. Egyszer...
 
 
A csapatban lassan konstanssá váló mozgás szintén „megkönnyítette” a munkánkat, így sajnos némely projektet kissé ellepte a penész. Reményeink szerint azonban lassacskán ezeken is felül kerekedünk, addig is a türelem Rhosemarie rózsát terem. Sok újdonságot nem tudok bejelenteni, a fent említetteken dolgozunk töretlen, hogy minél hamarabb kézhez kaphassátok.
 
 
Végezetül, szokás szerint köszönöm a csapat kitartó munkáját, partnereink közreműködését és támogatását. Valamint nektek, hogy itt vagytok velünk és kísértek minket utunkon. Igyekszünk továbbra is megfelelni, felnőni az elvárásokhoz, és reméljük, jövőre is itt köszönthetünk majd mindenkit. Még egyszer: köszönjük!