Projekt állapot

Kakegurui×× 1.rész
Forrásra vár [Normális forrás!]


Goblin Slayer 30.fejezet 

Lektorálásra vár

Goblin Slayer 31.fejezet

           Fordítás alatt

Girly Air Force 6.rész

Fordításra vár


Yakusoku no Neverland 6.rész
Fordításra vár


Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 6.rész
Fordításra vár

Chat 0 0

Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen - 22.rész [End]

StormSpike

Elértünk a sorozat végére, ami kimondja az egyértelműt és egy nagy kérdést hagy bennünk... Nem ragoznám tovább, nézzétek meg.

 

Megérkezett a Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen 22., befejező része. Jó szórakozást hozzá!

Köszönjük, hogy minket választottatok, tartsatok velünk a továbbiakban is!

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Új előzetes érkezett a Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria animéhez!
 
 
Műfajok: akció, fantasy, hárem, seinen. Kezdés: 2018. július 7. Animációs stúdió: EMT². (Renai Boukun) Jó dolog az okostelefon. Ha átkerülnénk egy másik világba, sok hasznos információt tudna nyújtani, és idővel biztosan híresek lennénk. Pont így járt Suou Yuuto. 
Történetünk főhőse Suou Yuuto egy középiskolás diák. Gyermekkori barátjával elmegy egy szentélybe. Kedve támad selfit csinálni magáról, de úgy, hogy látszódjon a szentély "Isteni" tükre is. Ekkor a tükör beszívja, és átkerül egy másik világba, ahol skandináv szerű világ várja. 16 éves korában már kiváló hadvezér lett, katonák 1000-it küldi a csatába. Ráadásul mágikus erővel bíró gyönyörű lányok is körül veszik és védelmezik. Hősünknek van egy napenergiával működő okostelefonja, és onnan szerzi a végtelen információt a hadviselésről és egyéb dolgokról. 
Guddo-FanSub projekt! 
 
Hivatalos előzetes
 
 
Hivatalos promóciós kép
 

Tovább a projekt oldalára

Nyereményjáték

StormSpike

Lassan közeledik az első születésnapunk, és mint korábban már elhintettem, ennek alkalmából egy nyereményjátékkal kedveskedünk nektek.
 
Ez pedig nem más, mint egy kis easter egg vadászat. Ezeket a Grancrest Senki 23. részében, a Hinamatsuri 11. részében és a Darling in the FranXX 21. részében elrejtve találhatjátok. Mivel easter egg-ről van szó, nem fog villogni, keresgélni kell majd.
 
A játék részletei:
 
Ha megtaláltad, a képet FB-n vagy E-mailben juttasd el hozzánk. A képen szerepelnie kell az adott képkockának, és valamilyen módon megjelölve az elrejtett tartalomnak. Minden résztvevő animében ugyanaz lesz elrejtve, így elég az egyikben megtalálni. Természetesen a banhammer már szépen ki van fényesítve, szeretnénk mindenkit kérni, hogy se a Chaten, se máshol ne ossza meg a képeket, ne rontsa el más játékát. A trollok természetesen megfelelő díjazásban részesülnek. A képeket 2018.06.20 éjfélig tudjuk fogadni. Utána lezárjuk a játékot. Sorsolás 2018.06.21. 20:00 óra.
 
A részvétel feltételei:
 
A játékban nem vehetnek részt a csapat tagjai, más fansub csapatok tagjai és hozzátartozói. A részvételhez fontos tudomásul venni, hogy a nyertesnek meg kell majd adni a valódi nevét és a postai címét, hogy a nyereményét el tudjuk küldeni. A csapat tagjai nem kérnek semmilyen személyes adatot, sem számlaszámot, nem kell utalnod előtte semmit, így ezeket az adataidat ne add ki, ha valaki kéri, kezeld fenntartásokkal és azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot.
 
A nyeremény:
 
Nem más, mint a következő figurák egyike, melyet a nyertes választ ki.
(Teljes méretért, jobb klikk, "kép megnyitása új lapon")
 
 
    
 
    
 
    
 
 
 
 
Nincs más hátra, mint hogy sok sikert és jó vadászatot kívánjak!

Uma Musume: Pretty Derby (TV) - 12.rész

iAmBirka

Elérkezett Spe-chan várva-várt versenye, a Japán Kupa. Kedvenc lovacskánknak azonban fel kell kötnie a gatyáját, ha szeretne győzedelmeskedni, hiszen olyan erős ellenfelekkel kell szembenéznie, mint például Broye.

 

Megérkezett az Uma Musume: Pretty Derby (TV) 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Ne feledjétek, nem ez az utolsó rész, jövő héten jön a 13. befejező epizód.

(A mai rész szintén égetve került kiadásra, mivel az egyes formázások gondot okoznának a lejátszóknak. Aki tehát a feliratot tölti le, győződjön meg róla, hogy CCCP kodeket és MPC-HC lejátszót használ.)

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Rövid előzetes érkezett a Shichisei no Subaru animéhez.


Műfajok: akció, fantasy, dráma. Kezdés: 2018. július 5.
Animációs stúdió: Lerche (Kuzu no Honkai, Youkoso Jitsuryoku)
Egyelőre úgy tűnik, ennyivel be kell érnünk, előzetes nem sokat mutat.
Union egy nemzetközileg is népszerű MMORPG játék. Ebben a játékban van egy ismert legendás csapat, aminek a neve Subaru. Mind a 2 legendás tag általános iskolás, Haruto Amou, Asahi Kuga, akik való életben iskolás barátok. Egyik tag, Asahi Kuga meghalt egy időben a játékban és a valóvilágban is. Union ennek hatására bezárt, és Subaru tagjai is szétváltak. Hat év múlva Haruto Amou már középiskolás lett, belép az új ReUnion játékba, és nagy meglepetésére találkozik gyermekkori barátjával Asahi Kugával, aki már hat évé meghalt... Ő egy digitális szellem vagy valami más?
Guddo-FanSub & Haru-Subs projekt!

 

Hivatalos előzetes 

 

 

Hivatalos promóciós kép

 

Tovább a projekt oldalára