Projekt állapot

Goblin Slayer 30-31.fejezet 

Szerkesztésre vár

Goblin Slayer 32.fejezet

           Lektorálásra vár

Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai 14.rész
Lektorálásra vár / Formázásra vár

Araiya-san!: Ore to Aitsu ga Onnayu de!? 3.rész
Formázásra vár

Kenja no Mago 3.rész
Fordítás alatt / Formázás alatt

Chat 0 0

Shichisei no Subaru - 12.rész (End)

StormSpike

Haruto bizony ismét bibis lett, a Subaru pedig az egyik legnagyobb kihívással kénytelen szembenézni. Utoléri őket a kegyetlen "game over" vagy ismét sikerül legendákká válniuk?

 

Megérkezett a Shichisei no Subaru 12.része. Jó szórakozást hozzá! Mindkét csapat nevében köszönjük, hogy minket választottatok. Tartsatok velünk a továbbiakban is!

Tovább a projekt oldalára

Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu - 12.rész (End)

StormSpike

Felébredt a Démonkirály, ezért a Démonkirály megpróbálja megállítani... Hogy mi lesz a lányok és a városlakók sorsa, Diabló elnyeri-e a hárem endet, kiderül, ha megnézitek az utolsó részt.

 

Megérkezett az Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu 12.része. Jó szórakozást hozzá! Mindkét csapat nevében köszönjük, hogy minket választottatok. Tartsatok velünk a továbbiakban is!

Tovább a projekt oldalára

Harukana Receive - 10-11.rész

BlacK

Dupla részel jelentkezünk, amiben egy rendkívül izgalmas mérkőzést nézhetünk meg. Megkezdődik az ádáz küzdelem „mester és tanítványa között.” Vajon eleget fejlődtek Harukáék hogy legyőzzék a legendás testvérpárost?

 

Megérkezett a Harukana Receive 10-11. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Harukana Receive - 9.rész

BlacK

Elkezdődik a nemzeti bajnokság selejtezője, ahol a lányok váratlan akadályba botlanak. Eljött az idő, hogy Haruka és Kanata megvillantsa az edzésük eredményét.

 

Megérkezett a Harukana Receive 9. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Asobi Asobase - 11.rész

FullMoonLulu

Ismét visszatér az Asobi! A mai részben a lányok mindenáron megpróbálják rávenni az Elnököt, hogy engedélyezze nekik a filmük levetítését. Ez sajnos nem megy olyan egyszerűen, de a lányok nem viszakoznak céljuk elérésének érdekében, annak ellenére is, hogy az alelnök is elszabadul, és egyéb kellemetlenségek is felütik a fejüket.

 

Megérkezett az Asobi Asobase 11. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára