Projekt állapot

Kakegurui×× 1.rész
Forrásra vár [Normális forrás!]


Goblin Slayer 30.fejezet 

Lektorálásra vár

Goblin Slayer 31.fejezet

           Fordítás alatt

Yakusoku no Neverland 6.rész
Fordításra vár


Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 6.rész
Fordításra vár

Dororo 7.rész
Fordításra vár


Girly Air Force 6.rész
Formázásra vár

Chat 0 0

Mahou Shoujo Tokushusen Asuka - 4.rész

BlacK

A mostani részben elég komolyan beindulnak az események. Az eddigi nyugalom szó szerint horrorá változik, de talán Asuka és Kurumi tud rajta változtatni valamit... Az ellenség nemcsak kegyetlennek, hanem elég erősnek is ígérkezik.

Figyelem! A mostani rész bizonyos jelenetei miatt csak erős idegzetűeknek ajánlott!

 

Megérkezett a Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 4.része. Jó szórakozást hozzá!

 

Tovább a projekt oldalára

Dororo - 5.rész

Kaze

Ezúttal láthatjuk, hogy milyen is, ha valaki egy új érzékszervvel szemléli a világot. Emellett felmerül a kérdés, hogy Hyakki tényleg olyan sérthetetlen, amilyennek eddig tűnt? Feltűnik ugyanis egy ember, aki meglágyíthatja a szívét és egy ellenség, akivel meggyűlik a baja.

 

Megérkezett a Dororo 5.része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Megérkezett a Trinity Seven 2. anime film teljes értékű előzetese!!!
 
Fontos kiemelnem, hogy tényleges folytatása lesz a sorozatnak,
tehát a manga szerint folytatódik tovább.
Műfajok: akció, ecchi, fantasy, iskolai, mágia, romantikus, shounen, vígjáték, hárem
Kezdés: 2019.03.29. (japán mozikban) Ha szerencsénk lesz, mint múltkor, az első mozival lehet, leadják nyugaton is, és akkor nem kell fél évet várni a BD megjelenésre...
Hivatalos előzetes
 
Hivatalos promóciós kép

 

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Kanata no Astra anime bejelentve!

 

Műfajok: akció, sci-fi, shounen, túlélés, világűr
Animációs stúdió: Lerche (Saijaku Muhai no Bahamut, Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu e)
Várható kezdés: 2019-ben
A mangának már vége van, tehát lehetséges, hogy teljes adaptáció lesz.
2063-ban a csillagközi és térbeli utazás teljesen átlagos dolog lett. Nyolc diák részt vesz az utazáson, de amikor a bolygóra érkeznek, egy fénygömb elrepíti őket 5000 fényévvel arrébb a semmibe...
Szerencséjükre találnak az űrben egy lakatlan űrhajót. A diákoknak erősnek kell lenniük, ha túlakarják élni. Korlátozott erőforrások és a végtelen sötét űr veszi körül őket.. Vajon valaha sikerült hazaérniük?!
(Természetesen nem csak űrhajón fog játszódni az egész. Úgy mint pl. Star Trekben, mindig mennek különböző bolygókra, ahol különböző veszélyek leselkednek rájuk...)

 

Hivatalos promóciós kép

Tagfelvétel 3.1.043547354

StormSpike

Nem ez az első, így a szükségességét nem részletezném. Egyértelműen szükségünk van az otaku utánpótlásra, hogy végül kiépülhessen egy stabil csapat, mely garantálhatja nektek azt a munkát, amit tőlünk vártok.
A közelmúltban csendben lezajlott mozgások miatt sajnos a már így is vérszegény mangarészlegünket jegelni kellett, hogy Fallen beállhasson lekinek. Jelenleg 3 lektor és 2 formázó serénykedik a szezononkénti 7-10 projekten, 
mely komoly erőfeszítést és áldozatot igényel a részükről. Így hát ismét hozzátok fordulunk, hátha akad köztetek olyan, aki szeretné segíteni munkánkat.
 
 
Lektor: Fontos kiemelni, nem egyszerű poszt. Egy lektor nem csak a helyesírást javítja. Az ő feladata a fordítás helyességének ellenőrzése, a magyartalanság javítása, mondatszerkezet felépítése. 
Tehát nem csak stabil angol nyelvtudásra van szükség, hanem emellett mindenképp fontos, hogy értse a helyesen megfogalmazott magyar szöveg szerepét.
 
 
Formázó: Itt a szépérzéknek és az igényes munkára való hajlandóságnak van kiemelt szerepe. Nem szeretnék áltatni senkit, baromi időigényes a dolog, ha szépen szeretne az illető dolgozni. 
Így tehát itt mindenképp egy jó adag elszántság az, amit keresünk. A „felvételi” során ezt vesszük alapul, és mivel a jelentkezőket betanítjuk, így előzetes tudás nem szükségeltetik.