Projekt állapot

Goblin Slayer 40. fejezet

Fordításra vár


Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka?

           10-12. rész 

           Fordítás alatt

Black Fox
Lektorálásra vár


Enen no Shouboutai 12. rész
Lektorálásra vár

Enen no Shouboutai 13. rész
           Fordításra vár
Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru 3. rész
A héten nincs megjelenő rész.

Assassins Pride 2. rész
Ellenőrzésre vár


Val x Love 3. rész
Lektorálásra vár

Chat 0 0

Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou - 10. rész

FullMoonLulu

E havi részünkben kiderül, hogy Hajime vajon megmenti-e a gonosz szörnyekből álló seregtől ezt a szegényke rizstermelő városkát. Ha meg is teszi, miért, ha nem, miért, és ez milyen következményekkel jár majd. Képes lesz Hajime a tanára miatt megváltozni és engedni a csökönyös elhatározásából, vagy törődik annyira kedves kis tanárnőjével, hogy a kedvére tegyen? Akik pedig Tiót, a mazochista sárkányt várják, szintén nem maradnak ki a buliból, mert ő is szépen előadja magát.

 

Megérkezett az Afu 10. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka - 9.rész

megax

Mai részbe végre felpörögnek az események. Olyan lányt láthatunk aki véégre valahára már ossza a lapokat mint a Vöröskénk, sőőőt. Láttátok már Bábel tornyát? Nézzünk be együtt oda, szokásos rombolással. Jaaa, éleszteni nem baj ha tudsz... Gyakori a halál errefelé...

 

Sün címmel: Megérkezett a Hogyan szopassuk rommá, majd pépesre, közbe porig alázva, méltóságát a wc-n lehúzva csóri főszereplőnket - 9.része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

CRYSTAR animejátékteszt!!!

BlacK

Sok szenvedés, még több sírással...
 
CRYSTAR animejátékteszt!!!
Igen, most először egy anime játék tesztet olvashattok. 
(Animét belőle most azonnal!!!)
 
Valószínűleg nem sokan ismeritek ezt a akció rpg játékot, pedig a játék története nagyon jó meg csavaros, és persze kegyetlen is. A mostani szezonos animéket simán alázza oda-vissza. Olyan fordulatok és történesek vannak, amikre biztosan nem számítunk, ráadásul amikor azt hiszed, vége lenne az egésznek, jön egy újabb csavar, és így tovább... (Re:zero effektus is befigyel)
 
A Crystar játék nemrég jelent meg hazánkban is, japán és angol szinkronnal, PC és Ps4-en.
Műfajok: akció, rpg, tragédia, dráma, természetfeletti
 
Kezdjük a történettel, ami nagyon durván indít... 
Hatada Rei és húga, Mirai, egy sötét világba, a purgatóriumba kerülnek, ahova a halál után jutnak az emberek... Miközben megpróbálnak visszatérni eredeti világukba, egy ismeretlen lény támadja meg őket. Mirai védelme érdekében egy nagyhatalom ébred fel Rei-ben, mivel azonban nem tudja irányítani hatalmát, Rei véletlenül megöli Mirait, a szeretett húgát... Rei teljesen összeomlik, de a démonikrek, Mephis és Pheles egyezséget kínálnak a kétségbeesett Reinek: ha a purgatóriumban elkóborolt lelkekre fog vadászni, akkor segítenek megtalálni Mirai lelkét, és felélesztik, mielőtt újraszületne... Rei elfogadja a egyezséget, és szerződést köt a démonokkal... 

 

A folytatás itt nézhető meg.

Vinland Saga - 12. rész

FullMoonLulu

Miután megmentette Canute hercegéket, Askeladd és bandája sietve elindul, hogy mielőbb biztonságban tudhassa őfelségét; Thorkellék persze nem hagyják magukat, és rohamtempóban követik főhőseink csapatát. Vajon sikerül lerázni őket?

 

Megérkezett a Vinland Saga 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Enen no Shouboutai - 11. rész

StormSpike

A sok papírmunka után jól esik egy kis nosztalgiázás, megtudjuk hát, hogy alakultak meg a nyolcasok. De mivel hadnagyunk nem az a bőbeszédű fajta, a shounenek ügyeletes lesz*rom Ödönjéhez vesszük az irányt, Shinra pedig tipiukus shounen herohoz hűen egyből be is kóstolja.

 

Megérkezett az Enen no Shouboutai 11. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára