Projekt állapot

Nami yo Kiitekure 2-12. rész
"Restart in progress"


Tenki no Ko
Formázás alatt (nagyon csendesen~)

Karaoke kész

Maou Gakuin no Futekigousha 12.rész
Fordításra vár

God Of High School 12.rész
Ellenőrzésre vár

Chat 0 0

Märchen Mädchen - 10.rész

StormSpike

Miután végre ismét értelmes minőségben élvezhetjük a sorozatot, kezdődik az összecsapás a japán és az amerikai iskola között!

 

Megérkezett a Märchen Mädchen 10. része. Jó szórakozást hozzá!

 

Egyelőre nincs információ arról, hogy mi lesz az utolsó 2 rész sorsa. Vagy Ona-ként érkezik a BD-vel, vagy meg se jelenik, esetleg a TV is leadja. Így jelenleg lezáródik ez a sorozat. Ha lesz infónk, és megérkezik a 2 rész, természetesen azokat is kiadjuk.

Tovább a projekt oldalára

Toji no Miko - 12.5.rész

BlacK

Mostani rész összefoglalja az elmúlt 12 epizód tartalmát röviden. Főleg a csatákra fókuszál így érdemes megnézni. 13. részben folytatódik a történet, kis időugrással.

 

Megérkezett a Toji no Miko 12.5. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Helyzetjelentés

StormSpike

Csendesen készülget ezen projektünk is, viszont mivel rám vár ama nemes feladat, hogy megformázzam, nagyjából sehogy sem haladok vele.

 

Így amellett döntöttünk, hogy ez is formázatlan részekként fog érkezni, én pedig lassan majd kiszenvedem a formázást. Tehát kitartás, hamarosan kezdődik a nagy Derby.

 

Tovább a projekt oldalára

Darling in the FranXX - 12.rész

StormSpike

Formázott kiadás

 

Drágámék visszatérnek a Kertbe, ahol egykor nevelkedtek, hogy elvégezzenek rajtuk pár tesztet. Itt végül összeáll a kép, mi az a sárgavérsejt, mik voltak az előző részben elhintett infómorzsák, és az is, miért viselkedik így 002. Hisz egyre komolyabb változásokon esik át, melyeket már nem tud elrejteni Hiro elől. Tessék megkapaszkodni, jön az anime közepén lévő katarzis!

 

Megérkezett a Darling in the FranXX 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Téli szezonzárás és a Tavaszi szezon tervei

StormSpike

Ismét elérkezett egy mérföldkő és újabb, immár 3. szezonunkat zárjuk. A folytatásos animoknál a 12 részt figyelembe véve, és az egyévados animok lezárását követően a Märchen Mädchen gyártási okok miatt csúszik át a tavaszi szezonba, illetve a Kokkoku utolsó 2 része vár még utómunkálatokra. De én még így is ki merem jelenteni, hogy egy sikeres, nagyon produktív és hihetetlenül kimerítő szezont tudhatunk magunk mögött. Összesen tehát 117 videóval örvendeztettük meg a nézőket, ami 10 projektből érkezett. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, de nem menjetek messzire, hiszen animjaink fele 2 szezonos, illetve már jövő héten érkeznek is a tavaszi csemegék. 

 

A képekre kattintva a projekt oldalára irányít.

 

2017/2018 Tél:

 

      

 

Folytatásos:

 

      

 

Utómunkára vár:

 

  

 

Tavaszi szezon projektjei:

 

    

    

 

Esélyesek még a tavaszi szezonban: