Projekt állapot

Kyokou Suiri 11-12. rész

Lektorálásra vár (Nyári szezon)

Kyokou Suiri 10. rész

           Ellenőrzés kész (2.) /

           Formázásra vár

Nami yo Kiitekure 2-12. rész
"Restart in progress"


Plunderer 22-24. rész [End]
Időzítésre vár

Plunderer 21. rész
           Időzítés kész

Tenki no Ko
Formázás alatt (nagyon csendesen~)


Maou Gakuin no Futekigousha: 2. rész
Lektorálásra vár

Enen no Shouboutai: Ni no Shou 2. rész
Lektorálás alatt / Formázás kész

Chat 0 0

Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen - 21.rész

StormSpike

Ideje tisztázni, ki kivel van, és miért... Kezdődik a végjáték, Sakura-channak pedig olyan erőkkel kell majd szembenéznie, melyekre nem biztos, hogy fel van készülve.

 

Megérkezett a Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen 21. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Tensei shitara Slime Datta Ken

BlacK

Megérkezett az első előzetes a Tensei shitara Slime Datta Ken animehez!

 

Műfajok: akció, kaland, komédia, dráma, fantasy. Japán egyik legnépszerűbb LN-Mangája megkapja az anime adaptációját, ráadásul 2 évados lesz, vagyis 22-26 részre kell számítani! Széria teljes eladása meghaladja a 4.5 milliót, így várható egy minőségéi adaptáció. Már előzetes is mutatja, hogy elég jó animációk lesznek. Kezdés: 2018. október.
Anime nem rejti el, hogy a főszereplő nem csak nyálka lesz, emberi alakját is lelövi. Ez érthető, mert sokan nem lenének kíváncsiak csak egy nyálka főszereplőre.
Történet egyszerű. Főszereplőnk meghal a mi világunkban, újraszületik egy fantasy világban, de mint egy nyálkaszörny...

 

Hivatalos promóciós kép

 

 

Kedvcsináló előzetes

 

 

Fontosabb szereplők

Kattints a képre, ha nagyobb méretben szeretnéd megnézni.

 

 

Toaru Majutsu no Index III

BlacK

Toaru Majutsu no Index III anime érkezik az őszi szezonban!

 

Műfajok: akció, dráma, ecchi, fantasy, mágia, misztikus, sci-fi, shounen
8 év után folytatódik..... Japánban nem sietik el a folytatásokat az biztos...
Animációs stúdió: J.C.Staff (Shokugeki no Souma, Taboo Tattoo, UQ Holder!)

 

Bejelentő videó

 

 

Nidome no Jinsei wo Isekai de

BlacK

Mégsem lesz Nidome no Jinsei wo Isekai de anime, törölték.


Nagyon szomorú hírt hoztam ma. Kínában és Dél-Koreában az emberek úgy érezték, hogy az alapmű Light novel mélységesen sérti őket, és diszkriminatívnak tartják. Kiadó bocsánatot kért a sértet emberektől és befagyasztotta a Ln forgalmazását. Természetesen az anime adaptációt is törölték.
Sérelem egyik tárgya, hogy a főhős 1937-1945-ben a japán-kínai háborúban több, mint 3000 embert ölt meg egy japán karddal. 94 évig élt, közben még megölt kb. 2000 embert, aztán újraszületik 18 évesen egy másik világban. Sértetek elmondása szerint nem helyes valós történelmi események elferdítésé, és merőben túlzás, hogy egy ember megölt több ezer kínait. Terméseztessen rasszizmussal is vádolják az írót.
Történet ígéretes lett volna. Renya Kunugi elégedetten tekint vissza hosszú életére, 94 évesen sok mindent megélt, és eljött az idő, hogy utoljára behunyja a szemét. Nagy meglepetésére egy üres helyiségben találja magát emlékek nélkül, ahol egy fiatal szőke lány várja. Idegesítően kezd beszélni az előző életéről, és hogy 94 évet élt, de nem volt barátnője, erre hősünk egy jól irányzott rúgással elrepíti. Gyorsan kiderül, hogy a kotnyeles szöszi egy Istennő, aki közli vele, hogy újra kezdheti életét egy másik világban, 18 éves erős testben. Mester szintű kardforgatás képességet ajánlja hősünknek. Renya Kunugi elkezdi új életét egy fantasy világban, de vajon túl fogja-e élni az új világot? Vagy inkább a világ túléli-e őt? Szomorú, talán az egyik legjobb Isekai adaptációt nem láthatjuk soha...

 

Uma Musume: Pretty Derby (TV) - 11.rész

iAmBirka

Elérkezett Suzuka visszatérő versenyének, a Nyílt Különlegesnek az ideje. Rengeteg ember várta már ezt a napot, azonban Suzukának nem lesz könnyű dolga, ha nyerni szeretne. Ezen felül pedig egy váratlan vendég érkezik az iskolába.

 

Megérkezett az Uma Musume: Pretty Derby (TV) 11. része. Jó szórakozást hozzá!

(A mai rész szintén égetve került kiadásra, mivel az egyes formázások gondot okoznának a lejátszóknak. Aki tehát a feliratot tölti le, győződjön meg róla, hogy CCCP kodeket és MPC-HC lejátszót használ.)

Tovább a projekt oldalára