Projekt állapot

Goblin Slayer 40. fejezet

Lektorálásra vár

Goblin Slayer 41-42. fejezet

           Fordítás alatt

Black Fox
Lektorálásra vár


Enen no Shouboutai 18. rész

Ellenőrzésre vár / Formázás kész

Enen no Shouboutai 19-20. rész

           Fordításra vár

Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse  ni Shinchou Sugiru 9. rész
Ellenőrzésre vár / Formázás kész

Watashi, Nouryoku wa Heikinchi de tte Itta yo ne! 10. rész
Fordítás alatt

Mugen no Juunin: Immortal 11.rész
Fordításra vár

Chat 0 0

Toji no Miko - 12.5.rész

BlacK

Mostani rész összefoglalja az elmúlt 12 epizód tartalmát röviden. Főleg a csatákra fókuszál így érdemes megnézni. 13. részben folytatódik a történet, kis időugrással.

 

Megérkezett a Toji no Miko 12.5. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Helyzetjelentés

StormSpike

Csendesen készülget ezen projektünk is, viszont mivel rám vár ama nemes feladat, hogy megformázzam, nagyjából sehogy sem haladok vele.

 

Így amellett döntöttünk, hogy ez is formázatlan részekként fog érkezni, én pedig lassan majd kiszenvedem a formázást. Tehát kitartás, hamarosan kezdődik a nagy Derby.

 

Tovább a projekt oldalára

Darling in the FranXX - 12.rész

StormSpike

Formázott kiadás

 

Drágámék visszatérnek a Kertbe, ahol egykor nevelkedtek, hogy elvégezzenek rajtuk pár tesztet. Itt végül összeáll a kép, mi az a sárgavérsejt, mik voltak az előző részben elhintett infómorzsák, és az is, miért viselkedik így 002. Hisz egyre komolyabb változásokon esik át, melyeket már nem tud elrejteni Hiro elől. Tessék megkapaszkodni, jön az anime közepén lévő katarzis!

 

Megérkezett a Darling in the FranXX 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Téli szezonzárás és a Tavaszi szezon tervei

StormSpike

Ismét elérkezett egy mérföldkő és újabb, immár 3. szezonunkat zárjuk. A folytatásos animoknál a 12 részt figyelembe véve, és az egyévados animok lezárását követően a Märchen Mädchen gyártási okok miatt csúszik át a tavaszi szezonba, illetve a Kokkoku utolsó 2 része vár még utómunkálatokra. De én még így is ki merem jelenteni, hogy egy sikeres, nagyon produktív és hihetetlenül kimerítő szezont tudhatunk magunk mögött. Összesen tehát 117 videóval örvendeztettük meg a nézőket, ami 10 projektből érkezett. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, de nem menjetek messzire, hiszen animjaink fele 2 szezonos, illetve már jövő héten érkeznek is a tavaszi csemegék. 

 

A képekre kattintva a projekt oldalára irányít.

 

2017/2018 Tél:

 

      

 

Folytatásos:

 

      

 

Utómunkára vár:

 

  

 

Tavaszi szezon projektjei:

 

    

    

 

Esélyesek még a tavaszi szezonban:

 

  

 

Märchen Mädchen - 9.rész

StormSpike

Nos a 3 hét "minőségjavítás" valahogy nem sok mindent változtatott és egy brutális horror show részesei lehetünk, ami a látóidegek komoly megerőszakolását eredményezi. No de fel a fejjel, esssünk túl ezen a részen, a következő (mivel már lehetett látni) ismét régi fényében tündököl, ezt a borzadványt pedig a BD kiadás remélhetően a pokol mélyére küldi majd.

No de Hapustopánkáékra visszatérve, jön egy kis szünet a versenyen, így a lányok némi kiegészülés után elindulnak egy különleges edzésre, hogy fejlesszék Cipőke képességeit. Persze közben a tanács ismét patkánykodni kezd...

 

Megérkezett a Märchen Mädchen 9. része. Jó szórakozást (vagy kitartást) hozzá!

Tovább a projekt oldalára