Projekt állapot

Kakegurui×× 1.rész
Forrásra vár


Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 1.rész
Lektorálásra vár (2019.01.17.~) / Formázás alatt

Goblin Slayer 29.fejezet
Lektorálásra vár

Chat 0 0

Helyzetjelentés

StormSpike

Csendesen készülget ezen projektünk is, viszont mivel rám vár ama nemes feladat, hogy megformázzam, nagyjából sehogy sem haladok vele.

 

Így amellett döntöttünk, hogy ez is formázatlan részekként fog érkezni, én pedig lassan majd kiszenvedem a formázást. Tehát kitartás, hamarosan kezdődik a nagy Derby.

 

Tovább a projekt oldalára

Darling in the FranXX - 12.rész

StormSpike

Formázott kiadás

 

Drágámék visszatérnek a Kertbe, ahol egykor nevelkedtek, hogy elvégezzenek rajtuk pár tesztet. Itt végül összeáll a kép, mi az a sárgavérsejt, mik voltak az előző részben elhintett infómorzsák, és az is, miért viselkedik így 002. Hisz egyre komolyabb változásokon esik át, melyeket már nem tud elrejteni Hiro elől. Tessék megkapaszkodni, jön az anime közepén lévő katarzis!

 

Megérkezett a Darling in the FranXX 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Téli szezonzárás és a Tavaszi szezon tervei

StormSpike

Ismét elérkezett egy mérföldkő és újabb, immár 3. szezonunkat zárjuk. A folytatásos animoknál a 12 részt figyelembe véve, és az egyévados animok lezárását követően a Märchen Mädchen gyártási okok miatt csúszik át a tavaszi szezonba, illetve a Kokkoku utolsó 2 része vár még utómunkálatokra. De én még így is ki merem jelenteni, hogy egy sikeres, nagyon produktív és hihetetlenül kimerítő szezont tudhatunk magunk mögött. Összesen tehát 117 videóval örvendeztettük meg a nézőket, ami 10 projektből érkezett. Köszönjük, hogy velünk tartottatok, de nem menjetek messzire, hiszen animjaink fele 2 szezonos, illetve már jövő héten érkeznek is a tavaszi csemegék. 

 

A képekre kattintva a projekt oldalára irányít.

 

2017/2018 Tél:

 

      

 

Folytatásos:

 

      

 

Utómunkára vár:

 

  

 

Tavaszi szezon projektjei:

 

    

    

 

Esélyesek még a tavaszi szezonban:

 

  

 

Märchen Mädchen - 9.rész

StormSpike

Nos a 3 hét "minőségjavítás" valahogy nem sok mindent változtatott és egy brutális horror show részesei lehetünk, ami a látóidegek komoly megerőszakolását eredményezi. No de fel a fejjel, esssünk túl ezen a részen, a következő (mivel már lehetett látni) ismét régi fényében tündököl, ezt a borzadványt pedig a BD kiadás remélhetően a pokol mélyére küldi majd.

No de Hapustopánkáékra visszatérve, jön egy kis szünet a versenyen, így a lányok némi kiegészülés után elindulnak egy különleges edzésre, hogy fejlesszék Cipőke képességeit. Persze közben a tanács ismét patkánykodni kezd...

 

Megérkezett a Märchen Mädchen 9. része. Jó szórakozást (vagy kitartást) hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Killing Bites - 12.rész [End]

StormSpike

Megérkezett az utolsó harapás és bizony, baromi nagyot harap. Akik kedvelték ezt a sorozatot és nem olvasták az eredeti művet, most bizony leesnek a székről és amikor nagy nehezen visszatápászkodnak, egyik szemük sír, hisz kitudja lesz-e folyatás, a másik szemük pedig nevet, mert ritkán látott zseniális évadzárót láthattak.

 

Megérkezett a Killing Bites 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Köszönjük, hogy minket választottatok, tartsatok velünk a továbbiakban is!

Tovább a projekt oldalára