Projekt állapot

Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria 5-12.rész

Átadva lektorálásra / formázásra

Hirune Hime: Shiranai Watashi no Monogatari
Fordítás alatt

Senran Kagura: Shinovi Master - Tokyo Youma-hen 1.rész

Formázás alatt

Gokushufudou 3. fejezet
Szerkesztésre vár / Tisztítás kész


Ulysses: Jeanne d`Arc to Renkin no Kishi 2.rész
Fordításra vár

Release the Spyce 2.rész
Fordításra vár

Chat 0

Toaru Majutsu no Index III

BlacK

Toaru Majutsu no Index III anime érkezik az őszi szezonban!

 

Műfajok: akció, dráma, ecchi, fantasy, mágia, misztikus, sci-fi, shounen
8 év után folytatódik..... Japánban nem sietik el a folytatásokat az biztos...
Animációs stúdió: J.C.Staff (Shokugeki no Souma, Taboo Tattoo, UQ Holder!)

 

Bejelentő videó

 

 

Nidome no Jinsei wo Isekai de

BlacK

Mégsem lesz Nidome no Jinsei wo Isekai de anime, törölték.


Nagyon szomorú hírt hoztam ma. Kínában és Dél-Koreában az emberek úgy érezték, hogy az alapmű Light novel mélységesen sérti őket, és diszkriminatívnak tartják. Kiadó bocsánatot kért a sértet emberektől és befagyasztotta a Ln forgalmazását. Természetesen az anime adaptációt is törölték.
Sérelem egyik tárgya, hogy a főhős 1937-1945-ben a japán-kínai háborúban több, mint 3000 embert ölt meg egy japán karddal. 94 évig élt, közben még megölt kb. 2000 embert, aztán újraszületik 18 évesen egy másik világban. Sértetek elmondása szerint nem helyes valós történelmi események elferdítésé, és merőben túlzás, hogy egy ember megölt több ezer kínait. Terméseztessen rasszizmussal is vádolják az írót.
Történet ígéretes lett volna. Renya Kunugi elégedetten tekint vissza hosszú életére, 94 évesen sok mindent megélt, és eljött az idő, hogy utoljára behunyja a szemét. Nagy meglepetésére egy üres helyiségben találja magát emlékek nélkül, ahol egy fiatal szőke lány várja. Idegesítően kezd beszélni az előző életéről, és hogy 94 évet élt, de nem volt barátnője, erre hősünk egy jól irányzott rúgással elrepíti. Gyorsan kiderül, hogy a kotnyeles szöszi egy Istennő, aki közli vele, hogy újra kezdheti életét egy másik világban, 18 éves erős testben. Mester szintű kardforgatás képességet ajánlja hősünknek. Renya Kunugi elkezdi új életét egy fantasy világban, de vajon túl fogja-e élni az új világot? Vagy inkább a világ túléli-e őt? Szomorú, talán az egyik legjobb Isekai adaptációt nem láthatjuk soha...

 

Uma Musume: Pretty Derby (TV) - 11.rész

iAmBirka

Elérkezett Suzuka visszatérő versenyének, a Nyílt Különlegesnek az ideje. Rengeteg ember várta már ezt a napot, azonban Suzukának nem lesz könnyű dolga, ha nyerni szeretne. Ezen felül pedig egy váratlan vendég érkezik az iskolába.

 

Megérkezett az Uma Musume: Pretty Derby (TV) 11. része. Jó szórakozást hozzá!

(A mai rész szintén égetve került kiadásra, mivel az egyes formázások gondot okoznának a lejátszóknak. Aki tehát a feliratot tölti le, győződjön meg róla, hogy CCCP kodeket és MPC-HC lejátszót használ.)

Tovább a projekt oldalára

Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen - 20.rész

StormSpike

Sakura-chan közeledik a titok megfejtéséhez, miközben a nagypapájához látogat, ahol egy érdekes személyt is viszont láthat.

 

Megérkezett a Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen 20. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

BlacK

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime bejelentve!!


Műfajok: Akció, Kaland, Fantasy, Shounen
Először is jöjjön a legfontosabb dolog. Animációs stúdió: UFOTABLE! A lényeg, hogy ez a Stúdió más szinten van, mint a többi, anime film vagy még jobb minőséget adnak az animációban. Tales of Zestiria the X, Katsugeki/Touken Ranbu, Fate/stay night: Unlimited Blade Works. Szóval remélem tartják a minőséget.
Történet: Tanjiro családját megöli egy démon, húgából pedig démon lesz. Tanjiro elhatározza, hogy bármi áron, de megmenti a húgát és végez a gyilkos démonnal. Főhősünknek fogalma sincs, hogyan végezzen a démonokkal, de szerencsére belebotlik egy rejtélyes idegenbe, aki lehet tud neki segíteni, viszont először meg kell mentenie a húgát, ne hogy megölje a titokzatos idegen....
Megjelenési dátum még nincs.

 

Hivatalos promóciós kép