Projekt állapot

Kakegurui×× 1.rész
Forrásra vár


Mahou Shoujo Tokushusen Asuka 1.rész
Lektorálásra vár (2019.01.17.~) / Formázás alatt

Goblin Slayer 29.fejezet
Lektorálásra vár

Chat 0 0

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Megérkezett a Gunjou no Magmel anime első előzetese!!
 
Műfajok: akció, fantasy, kaland, shounen, szupererő
Animációs stúdió: Studio Pierrot (Black Clover, Naruto)
Black Clover után a  Studio Pierrot, újabb baddas hőssel jelentkezik.
Előzetes elég hangulatosra sikerült ami a zenének is köszönhető.
Kezdés: 2019.04.xx (tavaszi szezon)
Egy nap az óceán közepén, egy új kontinens jelent meg a semmiből. Így hát az emberiség megkezdi a ismeretlen világ felfedezését ahol új növények, állatok és szörnyek várják őket.. Ide megy a főszereplőnk is ,Inyou, aki könnyedén veszi az akadályokat az új kontinensen.
 
Hivatalos előzetes
(sajnos a minőség csak 480p mert ez egy kiszivárgott előzetes...)
 

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

2019 alkalmából megkezdem az első idei híremet:)
Miru Tights anime bejelentve! 
 
Műfajok: ecchi, iskolai.
Az anime, harisnyát viselő lányokra fog fókuszálni, ahogy az előzetes is mutatja.
Kezdés: 2019.07.xx (nyári szezon)
 
Hivatalos előzetes

B.Ú.É.K!

StormSpike

Nem maradt más hátra, minthogy a partnereink, a csapatom és jómagam nevében békés, boldog és sikeres új esztendőt kívánjak mindenkinek.

 

Évzárás

StormSpike

Immár másodszorra írhatom ezt. Nem volt egyszerű, de ide is eljutottunk. Mivel ez egy hosszabb hír lesz, ezért itt egy rövid felsorolás a tartalomból, ha nem akarjátok végigolvasni:
 
 
  • Pár gondolat az évről
  • Köszönetnyilvánítás
  • A jövőévi tervek
  • Pár statisztika

 

Ahogy ígértük, idén kicsit rákapcsoltunk: új oldalra költöztünk, elindult az online megtekintés, 1080p-s kiadások, a mangás részleg. Folyamatosan tanultunk, próbáltunk fejlődni, hogy a tőlünk telhető legjobbat adjuk nektek. Hogy sikerült-e? Azt majd ti eldöntitek.

A növekvő ismeretséggel új emberek érkeztek az oldalra. Voltak, akik később a csapat tagjaivá váltak, voltak akik segítettek a közösség építésében, és természetesen akadtak olyanok is, akiket nem feltétlenül zártunk a szívünkbe.

Idén két komolyabb támadás is érte az oldalt, ezzel komoly fejfájást okozva. Na de megesik az ilyesmi... A galibák inkább megacéloztak minket, mintsem a kedvünket szegték volna.

Összességében nézve - ahogy említettem - egy hosszú és kimerítő év végére értünk. Ám remélem, hogy az, amit csinálunk, és az, ahogy csináljuk, elnyerte a tetszéseteket, és jövőre is találkozunk.

 

 

Természetesen ez az év sem maradhat el anélkül, hogy megköszönném azoknak, akik nap mint nap segítették a munkánkat.
 
Barátainknak a Haru-subsnál, akik folyamatosan tanítgatnak minket, akik nélkül az oldal se fejlődhetne, akikre bármikor számíthatunk. Köszönjük nyaa-nak, lovecankillnek, megaxnak és Kentaurnak azt a sok segítséget, amit tőlük kaptunk.
 
Köszönjük a kitartó hibajelentéseket AnGF1228-nak, ami nagyban megkönnyítette a munkánkat és javította a felirataink minőségét. dave9004-nek és foGhagymának az oldal közösségében betöltött szerepét; azt, hogy vagy így, vagy úgy, de egy kis színt csempésztek a mindennapokba.
 
És természetesen a csapatomnak, akik nélkül itt se lehetnék. Nekik, akik fáradságos munkával emelték a Guddót oda, ahol most van. A kitartó és kemény munkájuknak köszönhető, hogy jobb fansubberré válhattam. Köszönöm nekik, hogy mindig számíthattam rájuk, hogy mindig készek voltak szembenézni a nehézségekkel, és ha kellett, nem sajnálták feláldozni a szabadidejüket sem. Köszönöm srácok, igazán büszke vagyok a munkátokra, és arra, hogy ezt a csapatot vezethetem.
 
Végül, de nem utolsó sorban köszönjük minden kedves nézőnknek a figyelmet; a szeretetet és a lelki támogatást, amit tőletek kaptunk.
 
 
Jöjjön hát a jövőévi terv. Elsődleges és legfontosabb célunk természetesen továbbra is fejlődni, tanulni, még jobbat és még többet adni nektek. Szeretnénk mindenképpen megtartani a napi egy anime átlagot. Azaz legalább 28 darab 12 részes animét befejezni jövőre is.
 
Ezenfelül a következő év a technikai megújulás éve lesz. Egyrészt végre aktív fejlesztés alá kerül a Guddo 2.0; az arra való átállás május-június közé esik majd. Az oldal teljesen ki lesz belezve, új motort és külsőt kap, de ami lényegesebb: számos új funkcióval bővül. Teljesen autofrissülő tartalmak lesznek benne, az F5 végleg száműzésre kerül. Egy bővülő felhasználói profilt kaptok majd, mellyel az oldal számos elemét személyre lehet szabni. Dinamikus rendszerértesítések adnak majd lehetőséget arra, hogy figyelemmel kísérhessetek minden változást, legyen az hír, kiadás, vagy javítás egy-egy részhez. Természetesen bekerül a PM rendszer, egy interaktív fórum, és sok más, ami legyen egyelőre meglepetés. Az átállást követően sem maradnak abba a fejlesztések. Egészen év végéig fognak érkezni a tartalmak.
 
Másik nagy célunk a saját szervergépre való költözés. Ennek okai egyértelműek. Izmosabb háttér, bővíthető tárhely és számos olyan lehetőség - főleg az új oldal kapcsán - amit csak saját szerverre lehet megírni.
 
 
 
Végül lássunk pár számot az idei évből. Vicces visszaolvasni a tavalyi adatokat (13+7 projektet, 169 rész, 404438 megtekintés indán, 155 FB kedvelés). Idén összesen 48 projektet zártunk le, ami 480 részt jelent (összesen 69 befejezett projekt, 649 kiadott rész). A csekély 82.2-es oldallátogatás 1427.9-re duzzadt. Legtöbb látogatónk tegnap volt, ami összesen 1932. A mostani oldal statisztikái április végétől élnek, ezalatt összesen 304901 látogatónk volt, 28.78 TB adatforgalommal, 19980 chatüzenettel, 2126 hírkommenttel, 110046 letöltéssel.
 
Indán 2972131 megtekintésünk van már, 1258 feliratkozóval, valamint FB oldalunk is egyre népszerűbb; mostanra már 1322 otaku kedvelt minket.
 
Oldalunkon idén a három legnépszerűbb projekt:
  • 1.: Goblin Slayer: 10988 megtekintés (915.6-as átlag)
  • 2.: Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai: 8917 megtekintés (743.08-as átlag)
  • 3.: Darling in the FranXX: 8313 megtekintés (346.37-es átlag)
 
 
Ez volt hát az idei év summázva. Köszönjük mindenkinek a megtisztelő figyelmet, és várunk vissza titeket jövőre is, hisz csak veletek együtt lehetünk azok, akik.

Szezonzárás

StormSpike

Ismét véget ért egy szezon, immár a 6. (hogy repül az idő...)

 

Hosszú és fárasztó szezon volt ez, de a csapatnak hála valahogy csak sikerült. :)

 

Íme hát a téli szezonterv:

 

(A képre kattintva megnézhetitek a projekt adatlapját)

 

         

 

A Haru-subs csapatával közös projektek:

 

         

 

Az Anime Raptors csapatával közös projektünk: