Projekt állapot

Sün + Sün =
Chat 0 0

Jujutsu Kaisen (TV) - 10. rész

N3KO

Nanami egy veszélyes átok ellen veszi fel a harcot, míg Itadoriék egy középiskolás srác után nyomoznak. Nyilván nem kérdés, hogy melyik feladat a nehezebb... igaz?

 

Mellesleg ha már az elmúlt 9 résznél én voltam fordítóként feltüntetve, gondoltam, nem árt innentől átvennem a szerepet.

 

Megérkezett a Jujutsu Kaisen 10. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Kamisama ni Natta Hi - 8. rész

Drithel

Főhősünk végre a sarkára áll és megkérdezi a szüleit, hogy mégis mit rejtegetnek előle Hinával kapcsolatban. Miután megkapta kérdésére a választ és Hinával is átbeszélte a dolgokat, eldöntik, hogy egy bizonyos cél érdekében az óceánhoz látogatnak. Az viszont már más kérdés, hogy az ott hallottaknak mennyire fog majd a fiú örülni…

 

Megérkezett a Kamisama ni Natta Hi 8. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Noblesse - 8. rész

LGGABOR

Kicsit bepillanthatunk a nemesek legnemesebbikeinek életbe, és megnézhetjük azt is, milyen menő volt Frankenstein, mielőtt Raizel kutyája lett~

 

Megérkezett a Noblesse 8. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Enen no Shouboutai Ni no Shou - 22. rész

Kaze

Egy újabb kiadáshoz érkeztünk... Szóval a mostani részben pontot teszünk az alvilági kötélhúzás végére egy váratlan, senki által előre nem láthatott belépővel. Shinra pedig gőzerővel gyakorolja a Talk no Jutsuját, miközben Arthur hozza a formáját.

 

Megérkezett az Enen no Shouboutai Ni no Shou 22. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Jujutsu Kaisen (TV) - 9. rész

StormSpike

Színre lép Vivi kedvence, Nanami, akinek egy alig ismert szinkronszínész adja a hangját. Egyébként komoly figura, el is kél a sok fogykos közé.

 

Megérkezett a Jujutsu Kaisen 9. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára