Projekt állapot

Batman Ninja
Átadva formázásra


Hyakuren no Haou to Seiyaku no Valkyria 2-4.rész

Inda hamarosan

           5-7. rész

           Fordításra vár

Shichisei no Subaru 7.rész

Átadva lektorálásra / Formázásra


Harukana Receive 7.rész
Lektorálásra vár


Sunoharasou no Kanrinin-san 7.rész
Ellenőrzésre vár / Formázás kész

Chio-chan no Tsuugakuro 7.rész
Kiadásra vár


Asobi Asobase 7.rész
Fordításra vár

Chat 0

Nyereményjáték

StormSpike

Lassan közeledik az első születésnapunk, és mint korábban már elhintettem, ennek alkalmából egy nyereményjátékkal kedveskedünk nektek.
 
Ez pedig nem más, mint egy kis easter egg vadászat. Ezeket a Grancrest Senki 23. részében, a Hinamatsuri 11. részében és a Darling in the FranXX 21. részében elrejtve találhatjátok. Mivel easter egg-ről van szó, nem fog villogni, keresgélni kell majd.
 
A játék részletei:
 
Ha megtaláltad, a képet FB-n vagy E-mailben juttasd el hozzánk. A képen szerepelnie kell az adott képkockának, és valamilyen módon megjelölve az elrejtett tartalomnak. Minden résztvevő animében ugyanaz lesz elrejtve, így elég az egyikben megtalálni. Természetesen a banhammer már szépen ki van fényesítve, szeretnénk mindenkit kérni, hogy se a Chaten, se máshol ne ossza meg a képeket, ne rontsa el más játékát. A trollok természetesen megfelelő díjazásban részesülnek. A képeket 2018.06.20 éjfélig tudjuk fogadni. Utána lezárjuk a játékot. Sorsolás 2018.06.21. 20:00 óra.
 
A részvétel feltételei:
 
A játékban nem vehetnek részt a csapat tagjai, más fansub csapatok tagjai és hozzátartozói. A részvételhez fontos tudomásul venni, hogy a nyertesnek meg kell majd adni a valódi nevét és a postai címét, hogy a nyereményét el tudjuk küldeni. A csapat tagjai nem kérnek semmilyen személyes adatot, sem számlaszámot, nem kell utalnod előtte semmit, így ezeket az adataidat ne add ki, ha valaki kéri, kezeld fenntartásokkal és azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot.
 
A nyeremény:
 
Nem más, mint a következő figurák egyike, melyet a nyertes választ ki.
(Teljes méretért, jobb klikk, "kép megnyitása új lapon")
 
 
    
 
    
 
    
 
 
 
 
Nincs más hátra, mint hogy sok sikert és jó vadászatot kívánjak!

Uma Musume: Pretty Derby (TV) - 12.rész

iAmBirka

Elérkezett Spe-chan várva-várt versenye, a Japán Kupa. Kedvenc lovacskánknak azonban fel kell kötnie a gatyáját, ha szeretne győzedelmeskedni, hiszen olyan erős ellenfelekkel kell szembenéznie, mint például Broye.

 

Megérkezett az Uma Musume: Pretty Derby (TV) 12. része. Jó szórakozást hozzá!

Ne feledjétek, nem ez az utolsó rész, jövő héten jön a 13. befejező epizód.

(A mai rész szintén égetve került kiadásra, mivel az egyes formázások gondot okoznának a lejátszóknak. Aki tehát a feliratot tölti le, győződjön meg róla, hogy CCCP kodeket és MPC-HC lejátszót használ.)

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Rövid előzetes érkezett a Shichisei no Subaru animéhez.


Műfajok: akció, fantasy, dráma. Kezdés: 2018. július 5.
Animációs stúdió: Lerche (Kuzu no Honkai, Youkoso Jitsuryoku)
Egyelőre úgy tűnik, ennyivel be kell érnünk, előzetes nem sokat mutat.
Union egy nemzetközileg is népszerű MMORPG játék. Ebben a játékban van egy ismert legendás csapat, aminek a neve Subaru. Mind a 2 legendás tag általános iskolás, Haruto Amou, Asahi Kuga, akik való életben iskolás barátok. Egyik tag, Asahi Kuga meghalt egy időben a játékban és a valóvilágban is. Union ennek hatására bezárt, és Subaru tagjai is szétváltak. Hat év múlva Haruto Amou már középiskolás lett, belép az új ReUnion játékba, és nagy meglepetésére találkozik gyermekkori barátjával Asahi Kugával, aki már hat évé meghalt... Ő egy digitális szellem vagy valami más?
Guddo-FanSub & Haru-Subs projekt!

 

Hivatalos előzetes 

 

 

Hivatalos promóciós kép

 

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Új előzetes érkezett a Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu animéhez!
 
 
Műfajok: akció, kaland, komédia, ecchi, fantasy, hárem, románc. Kezdés: 2018. július 5.
Megérkezett a végeleges előzetes. Diablo fitogtatja az erejét, és lányokat betámadja. Issei kicsit tanulhatna tőle.... Light novel és manga eladások száma már átlépte a 1.000.000 példányt. Animációs stúdió: Ajia-do (Shuumatsu no Izetta) Információk és az előzetes alapján egy magas költségvetésű jól animált animére számíthatunk.
Sakamoto Takuma egy olyan MMO játékkal játszik, ahol ő maga Diablo, a Démon király. A többi játékosnak meg le kell őt győzni, azonban túl erős, szinte legyőzhetetlen. Sakamoto elalvás után arra lesz figyelmes, hogy egy másik világba került, és ő maga lett Diablo. Egy elf lány és egy macska csaj idézte meg Diablot, hogy harcoljon értük és szolgájuk legyen, azonban  balul sül el az idézés és a lányok lesznek Diablo szolgái...
Guddo-FanSub & Haru-Subs projekt!  
 
Hivatalos előzetes
 
 
Hivatalos promóciós kép
 

Tovább a projekt oldalára

Guddo-FanSub hírek

BlacK

Új előzetes érkezett a Harukana Receive animéhez!

 

Műfajok: ecchi, seinen, sport. Kezdés: 2018. július 6.
Új előzetes röviden bemutatja a történetet, és hogy milyen kiváló dizájnt kaptak a lányok. Nagyon jó rajzolás is feltűnik, igaz elég régóta készül már az anime. Animációs stúdió: C2C (SukaSuka)
A történet Okinawa-ban zajlik. Haruka röplabdapárt alkot Kanatával. Kanata már régen feladta a strandröplabdát alacsony magassága miatt, de Haruka meggyőzte, hogy ismét lépjen vissza a homokra, és célozzák meg az ifjúsági tornát.
Guddo-FanSub projekt!

 

Hivatalos előzetes

 

 

 Hivatalos promóciós kép

 

 

Tovább a projekt oldalára