Projekt állapot

Sün + Sün =
Chat 0 0

Akudama Drive - 8. rész

StormSpike

Sziasztok!

Szélhámos és Hugi kacifántos kaland elé néz, és a többi Akudama sem tétlenkedik~ by durmolos.

 

Megérkezett az Akudama Drive 8. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Guddo 2.0 visszaszámlálás és információk

StormSpike

Röpke két évvel a bejelentés után, mindössze egy év csúszással végül a célegyenesbe értünk. Mit jelent ez? Az új oldal, a.k.a Guddo 2.0 vasárnap este 10-kor elstartol. Mit számol a visszaszámláló? Ezt. Addig is itt egy részletesebb ismertető, ami ajánlott olvasmány minden látogató részére:

 

Először is az átállás. A teljes adatbázis átemelésre kerül, nem szükséges az újraregisztráció, ám ez a művelet nagyjából két órát vesz majd igénybe, tehát éjfél körül, vagy hétfő korahajnalban lesz újra elérhető az oldal. Az új oldal és a funkciók új szabályzatot igényelnek, mely immár kiterjed az oldal minden elemére. Ezen szabályzatot régi oldalunkon, a tagfelvétel menüpont helyén, „Az új oldal szabályzata” pont alatt olvashatjátok el: ITT.

 

A szabályzatot az új és régi felhasználóknak egyaránt tudomásul kell venni, erre az oldal első belépéskor figyelmeztet is. Az új oldalon immár lehetőség lesz jelszó, illetve email cserére is, ezeket a beállítások menüpontban végezhetitek el.

 

Ha már beállítások, ide mindenképp érdemes eltévedni, itt lehet személyre szabni némely funkcióját az oldalnak:

 

Chat: Korhatáros tartalmak, spoiler tartalmak, chat megjelenítése, chat ablak méretezése.

Privát üzenet: Korhatáros tartalmak, spoiler tartalmak, chat megjelenítése, chat ablak méretezése.

Projektek: Korhatáros tartalmak, online videó lejátszó, projektállapot ablak, funkciók, mangaolvasó.

Fórum: Korhatáros tartalmak, funkciók, spoiler tartalmak, aláírás.

Dizájnváltó: Fejléc, menü, háttér. (Ezen tartalmak a későbbiekben bővülnek majd.)

Emojik kezelése, valamint az Értesítési rendszer.

 

Fontos kiemelni, hogy bár a változások azonnal megtörténnek, minden esetben mentsétek el azokat, különben visszaáll az alapértelmezett/előző verzióra!

 

Ezzel pedig pár új funkció fel is tárul előttetek. Mindenekelőtt fontos kiemelni, hogy a mobil oldal nem készült el, az tavaszra várható, addig a fent említett elemekkel tudjátok mobilbaráttá tenni az oldalt, illetve a hírek és projektek is 2 nézettel rendelkezik, ahogy a projekten belül a részek maguk is. Nevezhetnénk listanézetnek is, mindenesetre az adott rész megtekintése közben tudjátok váltogatni.

Az oldal legjelentősebb változása a kinézetén kívül, hogy majdnem minden eleme automatikusan frissül, ha felkerül egy új rész, f5 nélkül látjátok, ha írtok valahova, azonnal látja mindenki, lényegében a fórum és a kibeszélők is képesek chatként funkcionálni.

 

Ha már fórum, egy úgy nevezett fórumos szerkezetre tértünk át a hírek, hozzászólások és hasonlók kezelésénél. Hogy miért? Miért ne? Akinek nem tetszik, ez van, könnyebben tudjuk rendszerezni így a dolgokat.

 

A projekteknél az aktív és befejezett projektek egy kalap alá kerültek, ám erre külön szűrővel tudtok majd keresni, akár szezon szerint is. A 2 féle projektkinézet mellett az online lejátszó mostantól billentyűzet segítségével is léptethető lesz.

 

Mint fentebb már kiderült, egy némileg személyre szabható privátüzenet funkció is bekerült az oldalba, mely össze van kapcsolva az értesítési rendszerrel, hogy lássátok, ha új üzenetet kaptatok.

 

Maga az értesítési rendszer több dolgot is elküld nektek (mely a profilban állítható) az oldalban történt változások kapcsán, hogy jobban nyomon tudjátok követni a történéseket egy-egy belépés között.

 

Ezen felül egy számunkra nagyon fontos menüponttal bővült az oldal, ez pedig a hibabejelentő. Hogy miért fontos ez? A feliratban található hibáktól az oldalon át tapasztalható hibákig megjelölhető benne bármi, és az adott dologgal foglalkozó emberek értesítést kapnak róla, valamint vissza is tudják azt igazolni. Nem pörög el a chetből, nem veszik el más között, és ezek a visszajelzések nagyban megkönnyítik majd a munkánkat.

 

Ezen hibajelentéseket pontokkal jutalmazzuk, melyeket később mindenféle baromságra lehet majd elkölteni (még kidolgozás alatt), ám az egyedi rangot és a projektkérést kiemelném. Utóbbi lehet talán izgalmas. Összegyűjthetetlenül sok pontért kérhettek tőlünk fordítást, így érdemes lesz majd összebandázni másokkal is. Amint ez jóváhagyásra kerül, a munkálatoknak neki is látunk, ha az nem ütközik az általunk megfogalmazott normákkal, pl kínai anime, yuri, yaoi off.

 

Természetesen írhatnék még sok mindenről, de ezt majd ti magatok felfedezitek. Tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek nem lehet a kedvére tenni, de igyekeztünk minél nagyobb szabadságot adni nektek, és a jövőben is biztos folytatódnak majd a munkálatok.

 

Remélem, legalább feleannyira élvezni fogjátok, mint amennyi erőt felemésztettek az átalakítások. Nemsokára indul tehát a Guddo 2.0, ott találkozunk!

Enen no Shouboutai Ni no Shou - 23. rész

Kaze

Öhm... Tiddies. + Újabb edzés(?) Asakusában. Vagy inkább kínzás, fogócska, keresztre feszítés...? Yap, hajnali 3 óra van.

 

Megérkezett az Enen no Shouboutai Ni no Shou 23. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Noblesse - 9. rész

LGGABOR

Megtudhatjuk, Rainak milyen szerepe van a nemesség életében és Frankenstein miért tart ki mellette.

 

Megérkezett a Noblesse 9. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára

Kamisama ni Natta Hi - 9. rész

FullMoonLulu

Sok gondolatom támadt a mostani résszel kapcsolatban, azonban úgy döntöttem, ezek mindegyikétől megkímélem a kedves nézőket. Lényeg a lényeg, végre-valahára összefut a két történetszál, az viszont már más kérdés, hogy ennek a következményeinek Youta mennyire fog ennek örülni.

 

Megérkezett a Kamisama ni Natta Hi 9. része. Jó szórakozást hozzá!

Tovább a projekt oldalára